Топ 10 ИоуТубе књига: шта читати о ИоуТубе промоцији

Anonim

На интернету постоји много видео записа и чланака који вам говоре како да се одлучите за тему канала, како да га креирате, промовишете и почнете да зарађујете. Блогери деле своје тајне са публиком како би добили више прегледа. Али ако не желите да тражите информације на различитим местима, прегледавајући један видео снимак за другим, боље је пронаћи књигу о промоцији, а након што је прочитате од и до, добићете одговоре на своја питања.

У чланку ћемо навести 10 најбољих књига на Јутјубу, из којих можете научити о тајнама промоције, а примењујући их у пракси, постићи ћете добар резултат. Њихови аутори су успешни блогери који деле своје развојне тајне.


10 најбољих књига о ИоуТубе-у

У наставку наводимо 10 књига које ће вам бити корисне у развоју вашег канала:

«Како постати први на ИоуТубе-у. Тајне експлозивне промоције.

Аутор књиге Тимур Тажетдинов је власник Јутјуб канала са 95.000 претплатника. Заједно са њим, А. Парабеллум, Н. Мроцхковски су радили на стварању књиге. Момци говоре како можете привући гледаоце на канал постављањем видео записа снимљених телефоном или јефтином видео камером. Научићете све од фазе креирања садржаја за ваш канал до тога како да свој видео поставите на врх Гоогле-а и ИоуТубе-а.

„ИоуТубе школа. Како направити канал и зарадити на њему.“

Аутор књиге је Матвеј Северјанин - ово није једина књига на његовом налогу. Постигао је велики успех на Јутјубу: обучио је стотине ученика и има 2 сребрна дугмета. Ову награду можете добити када ваш канал има више од 100.000 претплатника. У својој књизи он одговара на питања као што су зашто је потребно да направите канал, како да га правилно водите, како да промовишете своје видео снимке и како да зарадите новац на каналу.

„ИоуТубе: пут ка успеху. Како набавити камионе лајкова и тоне новца.”

Творац ове књиге је један од најпопуларнијих блогера - Николај Соболев, чији канал има више од 4,6 милиона претплатника. У књизи он говори како направити успешан канал и чему служи. Његови коаутори су били: К. Жуковски, Р. Назарчук.

"ЈуТјуб. Магично дугме успеха.”

Креирајте канал за милион прегледа! Робина Гоодина је девојка којој је недостајало пола милиона претплатника. Она говори како пронаћи нишу и креирати интересантан садржај за кориснике, дели тајне привлачења публике.

"Како зарадити новац на ИоуТубе-у за лутке".

Ову књигу је написао Роб Циампа и открива тајне стварања канала, аутор описује како да процените своје развојне резултате и тренутне мере промоције.

"Промоција на ИоуТубе-у".

Аутор књиге је Стас Биков, са армијом претплатника од 121 000. Аутор канала Како зарадити новац на Интернету говори својим гледаоцима како да осмисле и поставе канал, открива тајне снимања, монтаже и оптимизације видео записа.Такође ћете научити како да доспете видео на ТОП, добијете прве претплатнике и почнете да зарађујете.

"ИоуТубе: лабораторија вашег саобраћаја".

Књигу је написала девојка - Ирина Лоренс, на њеном каналу има око 10.000 претплатника. Јединственост њене публикације је у томе што поред инструкција како да направите канал, даје задатке током којих стичете нова знања и развијате свој канал. Ова књига је погодна за компаније и онлајн продавнице које развијају свој ИоуТубе канал.

“Како зарадити новац на ИоуТубе-у. Водич корак по корак.

Ово је још једна књига Матвеја Северјањина. Његова суштина се не разликује много од прве, али након што је прочитате, научићете како да постанете кул блогер на ИоуТубе-у. Погодније је за почетнике који тек планирају да креирају сопствени канал.

„Прича о ИоуТубе сензацијама Дену и Филу. Невероватна књига није у пламену.

Књига има два наслова: на руском и енглеском. Канал Дана и Фила има више од 11.000 претплатника, нису објавили видео снимке око годину дана. Али, ипак, 2016. објавили су књигу која ће помоћи блогерима почетницима да развију свој канал. Поред тога што момци дају препоруке како да воде свој блог, деле са читаоцима занимљиве случајеве из живота који нису обрађени у видео снимцима.

«Промоција и промоција на ИоуТубе-у. Како привући купце видео маркетингом.”

Аутор књиге Сергеј Архангелски је творац Јутјуб канала „Промоција и промоција на Јутјубу“, на коме има око 27.000 претплатника.Упркос чињеници да је књига објављена 2015. године, јутјубери почетници ће пронаћи најновије савете и трикове за себе. Аутор пише како да оптимизујете канал и како да подесите софтвер.

Не позивамо вас да прочитате свих 10 књига, поготово зато што препоруке неких блогера могу бити сличне. Али ако желите да промовишете свој канал, 3-4 књиге морате прочитати.