Дениз Цакир (Дениз Цакир) биографија, фотографије, висина и тежина, лични живот и њен муж 2019

Anonim

Биографија Дениза Чакира

Дениз Чакир је једна од најпопуларнијих глумица у савременој турској историји. Она је позната и вољена од стране гледалаца у разним деловима Европе. Након појављивања глумице у трећој сезони чувене серије "Величанствени век", многи фанови Дениз-а појавили су се иу земљама ЗНД-а.

Ране године, детињство и породица Дениз Цхакир

Дениз Чакир је рођен 31. децембра 1982. у главном граду, као и један од највећих градова Републике Турске - Анкара. Њена породица се практично није разликовала од многих других турских породица, па је о њој прилично тешко рећи нешто занимљиво.
Што се тиче саме турске љепоте, овдје треба напоменути да се дјевојчица почела бавити умјетношћу још у школским годинама. Чак и као тинејџер, Денисе је почела да се појављује на сцени као део аматерске продукције, која је постављена у њеној родној школи.
Вероватно је у том периоду у души наше данашње хероине настала незаустављива жудња за позоришном уметношћу.Након тога, Денисе је методично награђивала свој таленат у разним секцијама и групама за обуку младих глумаца. Међутим, упркос томе, након завршетка школе, одлучила се за избор професије не одмах.

Глумица Дениз Чакир једна је од најпопуларнијих у Турској, а глумица је испрва хтела да постане новинарка, а касније, неко вријеме, размишљала о правној професији. Али с временом је ипак изабрала позоришно мајсторство.
Одбацујући све сумње, турска лепотица је поднела документе за позоришни одсек Државног конзерваторијума у ​​Анкари, где је касније почела да схвата суптилности глуме. Девојка је дипломирала на овој образовној установи неколико година касније. Међутим, након тога, Дениз Чакир се није зауставио на постигнутом резултату и наставио је студије на Државном универзитету за позоришну уметност.
Свирала је прве професионалне улоге у рекламама. Поред тога, током студентских година, наша данашња јунакиња је такође глумила епизодне ликове у турским филмовима и радила на једној од турских радио станица. Захваљујући пријатном тону гласа, девојка се брзо заљубила у слушаоце радија, а такође је привукла пажњу разних турских ТВ канала. Након тога, глас Дениза Чакира често је почео да се чује у разним рекламама, телевизијским најавама, итд.

Каријера у свету филма, филмографија Дениз Чакир

Глумица је добила своју прву велику улогу у телевизијској серији 2004. године. Током овог периода, Дениз Чакир је глумио једну од мањих хероина у мало познатом филму "Ако жена". Овај пројекат јој није донио посебну популарност, али упркос томе, у будућности, турска лепота је почела да се појављује на екранима много чешће.
У 2005. и 2006. години, талентовани студент из Анкаре појавио се у још два телевизијска пројекта - мини-серији „Између два вољена“ (Ики арада питај) и „То је моје“ (Исте беним). Важно је напоменути да је у том периоду глумица успела да се савршено изрази, не само у жанру мелодраме, већ иу комедији. Фаллинг леавес. Повратак легендарног ТВ серијала са Денизом Чакијем Упркос многим похвалама о игри и спољним подацима Дениза Чакира, такозвана серија названа глумица није донела праву популарност. Девојка је наставила да тражи нове улоге за себе и истовремено ради као модел.
Важно је напоменути да је, у недостатку улога на екрану, талентована жена из Турске успешно играла у позоришту. Неки њени радови су постали прави хитови. Две представе уз учешће наше данашње хероине су чак номиноване за престижне турске награде - награде Афифе и Садри Алисхик. У тим годинама позоришне награде Дениз Чакир још нису добиле, али чињеница признања већ много значи.
Глумица је наставила да тражи себе и нове занимљиве слике. И једног дана је пронашла оно што је тражила. Године 2006, млада лепотица је добила једну од мањих улога у серији "Падање лишћа". Овај пројекат, заснован на књизи писца Ресхада Нурија Гунтхекина (аутора романа "Краљица - пјевајућа птица"), био је јако вољен од стране турских гледалаца, те је стога Денисе убрзо постала права звијезда. Почела је да учи на улици, као и да попуни велики број нових предлога за снимање. Дениз Чакир пева У почетку, глумица је одбила да се понаша било где, осим претходног пројекта. Међутим, касније су још учествовали као модел и глумица у неколико промоција.

Дениз Цхакир је тренутно

2009. и 2010. Дениз Чакир је свирао у два потпуно различита филма. Слика "40" је пропала на благајни и добила готово само негативне оцене од критичара. Али драмски филм “Како си?”, Објављен годину дана касније, напротив, постао је прави хит и довео глумицу пуно хвалосних прегледа.
Углавном захваљујући њој, у наредним годинама, Дениз Чакир је успео да узме нову висину. Године 2011. глумица је одиграла главну улогу у лирској комедији „Шта онда?“, А неколико месеци касније пристала је да игра централног лика у новој серији „Иффет“. Као резултат, оба пројекта су била веома успјешна. Денисе се етаблирала као суперзвијезда, а касније је добила и почасну титулу једне од најљепших дјевојака у Турској (према ауторитативном часопису Форбес).

Глумица Дениз Чакир у серији "Величанствени век", а тренутно турска глумица снима у четвртој сезони серије "Величанствени век". У оквиру овог пројекта, врућа лепотица глуми Шаха Султана, Сулејманову старију сестру и једну од најутицајнијих жена свога времена. У серији се налазе и глумци Мери Узерли, Халит Ергенцх, Селма Ергецх и други.
Поред тога, последњих година глумица често ради и као глумица. Нарочито, њен глас говори Гвинетх Палтров у турској верзији Ирон Ман-а. Недавно је Дениз Чакир такође одлучио да се окуша као певачица.

Лични живот Дениз Чакир

Претходно, Дениз Чакир се већ неколико година сусрео са познатим турским глумцем Фиратом Доруоглуом. Међутим, овај синдикат се распао. Тренутно, црнокоса лепотица има романтичну везу са другим глумцем - Ибрахимом Цхеликколом.